Jika Anda Dah Banyak Beli Video Panduan Fb Ads dan Dah Banyak Kali Join Seminar Fb Ads Tapi Masih Lagi Tak Boleh Buat Ads Untuk Naikkan Jualan, Baca Dan Tengok Video Yang Bakal Merubah Cara Anda Buat Ads Selepas Ini..

EDISI RAKAMAN : Webinar High Impact Ads

Apa Kata Mereka Yang Dah Pernah Sertai Kelas Bersama Ads Hero

BONUS untuk semua pembeli - Modul Shoot Video & Edit Guna Smartphone
(Bernilai RM 197)

1. Anda akan lebih jelas berkenaan setting resolution dan frame rate yang anda perlu tahu sebelum buat sesuatu video.

2. Hanya dengan menggunakan smartphone, anda boleh shoot & edit terus video anda.

3. Anda boleh gunakan teknik-teknik ini untuk buat video produk anda atau perkidmatan yang anda sediakan

BONUS untuk semua pembeli - Modul SEO & Google Ads melalui Google My Business (Bernilai RM 197)

1. Anda dah gunakan Google My Business untuk dapatkan “free traffic”, sekarang tiba masanya anda tingkatkan jualan dengan menggunakan Google Ads. Ianya sangat mudah bila anda dah ada data di dalam akaun GMB anda.

2. Walaupun anda belum lagi mempunyai GMB, jangan risau..trainer akan tunjukkan cara cepat dan pantas untuk anda grow traffic.

3. Trainer akan share juga cara mudah nak buat validation melalui platform Google supaya anda tahu produk atau servis anda ada permintaan atau tidak. Anda juga boleh tahu berapa nilai “keyword” yang boleh anda gunakan nanti.

high impact funnel

BONUS TAMBAHAN 1 : untuk semua pembeli - Template High Impact Funnel (Bernilai RM 197)

1. Saya akan berikan template yang saya gunakan berkali-kali sebelum saya mula buat iklan di Facebook. Saya akan ajar anda cara menggunakan template ini di dalam Seminar nanti.

2. Ramai orang terus beriklan tanpa merancang dan menyebabkan mereka tidak dapat mencapai sasaran jualan. Kadang-kadang kos terlalu tinggi dan menyebabkan kerugian. Saya sendiri pernah alaminya.

3. Anda boleh gunakan template ini berkali-kali nanti kerana saya akan berikan dalam bentuk pdf.

the wiining framework

BONUS TAMBAHAN 2 : untuk semua pembeli - Template The Winning Framework (Bernilai RM 197)

1. Framework ini telah diguna pakai oleh ramai pakar-pakar Facebook Ads di seluruh dunia

2. Dengan Framework ini, banyak marketer yang telah berjaya hasilkan jualan 6-7 angka sebulan!

3. Saya akan guide anda step by step supaya anda boleh membina framework iklan anda sendiri

BLUEPRINT (1)

BONUS TAMBAHAN 3 : untuk semua pembeli - Blueprint Step By Step Buat Iklan Di Facebook (Bernilai RM 197)

1. Blueprint ini bertujuan supaya anda tidak “lost track”

2. Kebanyakan usahawan gagal adalah kerana mereka tidak ikut blueprint iklan yang berkesan.

3. Saya akan terangkan anda satu per satu supaya anda juga akan menjadi marketer yang berjaya!

formula kick

BONUS TAMBAHAN 4 : untuk semua pembeli - Template Formula K.I.C.K untuk Copywriting (Bernilai RM 197)

1. Template ini dah digunakan untuk buat copywriting dalam masa yang singkat

2. Peserta webinar sebelum ini hasilkan 5 ke 10 ayat iklan dalam masa 1 jam sahaja

3. Saya akan terangkan anda satu per satu cara guna template Formula K.I.C.K ini di dalam webinar nanti

Siapa Saya ( Syed Gaddafi ) ?

syed gaddafi (2)

1. Sejak dari 2016 saya sudah pun aktif menggunakan Facebook Ads dan saya juga pemegang Certificate Diploma dari Silicon Valley Digital Marketing Institute.

2. Saya pernah kerugian hampir RM60,000 dalam Facebook Ads kerana pakai formula “Hentam saja lahhh” Dari jatuh bangun itulah saya banyak belajar dan Alhamdulillah kini bukan sahaja saya, malah ramai anak didik yang sudah berjaya buat sales 5-6 angka.

3. Setiap perkongsian saya adalah 100% daripada pengalaman dan eksperimen saya lakukan dengan team. Sebelum berkongsi kepada orang ramai, saya sendiri akan buat dulu. Ini kali kedua saya adakan Seminar High Impact Ads (sebelum ni nama Seminar Retargeting)

Bagaimana Webinar High Impact Ads boleh bantu anda buat iklan berkesan dalam masa singkat?

Bagaimana Seminar Ads Hero

1. Kita akan buat step by step dalam seminar nanti. Selama ini ramai orang pergi belajar tapi tak buat-buat sampai sudah. Jadi lebih mudah anda untuk hasilkan iklan selepas follow apa yang akan saya ajarkan.

2. Ramai orang tahu buat iklan, tapi tak pernah susun strategi yang perlu digunakan sebelum buat iklan. Saya akan ajarkan pelbagai modul yang spesifik untuk hasilkan iklan yang lebih berkesan.

3. Strategi ini sesuai untuk semua produk fizikal dan digital. Ianya juga sesuai untuk HQ yang ada ejen jualan, stokis, dropship dan sebagainya.

Webinar ini tidak sesuai untuk sebilangan peserta. Sebagai contoh:

Seminar ini tidak sesuai untuk sebilangan peserta

1. Anda yang baru mula bisnes dan terus nak belajar Facebook ads advance sebab dengar orang lain cakap.

2. Mereka yang tiada asas Facebook ads fundamental. Kami sarankan elok belajar dulu dari Video Panduan Lengkap kami di sini

3. Produk larangan oleh Facebook. Boleh lihat polisi Facebook ya.

Apa Yang Anda Bakal Pelajari Dalam Webinar High Impact Ads ini Melalui Zoom ?

MAIN MODUL

Trainer Anda : Syed Gaddafi

Modul 1 : High Impact Funnel

Anda akan pelajari dengan lebih Advance tentang Funnel Facebook Ads. Boleh terus siap funnel anda sendiri dan terus buat !

Modul 2 : The Winning Framework

Anda akan belajar tentang cara membuat framework sebelum mulakan kempen iklan anda. Ini cara jerung-jerung buat ads.

Modul 3 : Formula K-I-C-K For Copywriting

Menggunakan Formula ini, anda tak perlu pening kepala lagi nak buat Copywriting untuk iklan anda ataupun sales page. Saya guide anda dalam kelas nanti dan boleh terus siap copywriting!

Modul 4 : Custom Audience

Kita ‘Go Deep’ dan saya akan terangkan secara detail satu per satu kegunaan Custom Audience supaya iklan anda akan jadi ‘Super-Targeted’ kepada audience yang betul.

Modul 5 : Kejar Sampai Dapat!

Saya tunjuk step-by-step bagaimana saya hasilkan iklan yang akan kejar prospek anda sampai mereka beli!

BONUS MODUL

Trainer Anda : Fazmi Zakaria

Modul 6 : Shoot & Edit Video With Smartphone

  • Cara shoot video menggunakan smartphone dengan mudah
  • Edit video ala profesional dengan hanya menggunakan smartphone
  • Tips & tricks yang biasa digunakan oleh videographer profesional

Trainer Anda : Hafidz Zed

Modul 7 : SEO & Google Ads through Google My Business

  • Kepentingan SEO & Keywords Planning
  • na gunakan Google Ads melalui GMB
  • Data research yang mudah dengan guna software percuma
  • Carian tepat dan terperinci tentang apa yang pelanggan anda mahukan

Hasil Peserta Yang Pernah Belajar Dengan Kami

Antara staff atau ejen jualan syarikat yang pernah hadiri training kami

Berapa harga EDISI RAKAMAN : Webinar High Impact Ads ini?

Webinar ini versi limited edition.

Saya gabungkan pelbagai ilmu dalam satu webinar. Yang paling best, saya masukkan juga strategi dan teknik yang saya dan team kami sendiri gunakan.

Nilainya memang tak boleh nak kira dengan duit. Anggaplah nilai pengalaman ini RM40,000

Tapi…

Masa buat kelas selama 2 hari pula, biasa kami caj 1 syarikat RM4,997.

Jadi secara ringkasnya, nilai seminar ini saja:

Nilai Pengalaman Tenaga Pengajar: RM40,000

Kos Kelas 2 Hari : RM 4,997

Jadi... Berapa harga Webinar High Impact Ads?

Ada diskaun ke?

Anda tak perlu bayar RM 4,997

Anda tak perlu bayar RM 2,997

Anda tak perlu bayar RM 997

Oh ya, saya juga tak minta anda bayar RM 399

Hanya RM 49 Sahaja!

Dapatkan Sekarang EDISI RAKAMAN : Webinar High Impact Ads 2021

Soalan Lazim

Kami sarankan mereka yang ada asas Facebook ads sahaja yang hadir. Ianya untuk anda lebih faham ilmu dan strategi yang akan dikongsikan nanti. Jika anda masih belum mahir asas lagi, boleh dapatkan video panduan lengkap kami di sini

Tidak. Webinar ini akan diadakan melalui Zoom. Link akan diberikan kepada mereka yang buat bayaran penuh sahaja.

Ada. Video Recording akan diberikan nanti. Anda berulang buat ulangkaji banyak kali nanti.

Webinar ini sesuai untuk anda yang jual produk fizikal, produk digital mahupun servis selagi anda memasarkan kepada pengguna

Harga yuran hanya untuk seorang peserta sahaja iaitu RM197 kerana kami fokus kepada 1 tiket 1 bisnes sahaja.

Kelas bonus akan diadakan pada hari kedua seminar. Ianya termasuk dalam program Seminar Ads Hero : High Impact Ads

PENAFIAN: Webinar High Impact Ads ini direka untuk membimbing Klien untuk belajar bagaimana untuk mencapai kejayaan secara konsisten dan membuat pilihan yang sesuai. Walaupun usaha sebaiknya telah diambil untuk mengekalkan Privasi Pelanggan, kami tidak memberikan jaminan dalam hal ini atau untuk maklumat yang dikomunikasikan oleh dan antara Klien dalam program ini. Kejayaan Klien juga merupakan hasil daripada beberapa faktor termasuk motivasi dan niat peribadi, sikap, pengetahuan, ketekunan, kerja keras dan tekad.

Ads Hero Solutions (202003201819)

16-2 Jalan Metrowangsa, Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur

Email : adshero.my@gmail.com | Phone : 014-2646574